Nyhetsarkiv

Åpningstider

Åpningstider:
07 00 - 16 00 mandag - fredag

Vi ønsker vår nye medarbeider velkommen!

Stian Kristiansen begynte hos oss 2 mai og skal sammen med Svein serve våre kunder som service-mann. Vi gleder oss over en lys fremtid med Stian på laget.

Litt om våre produkter!

Chemsmart leverer profesjonelle produkter og kjemikalier til bilpleie og renhold.
Produktene er av meget høy kvalitet og brukes innen sektorene; bil, transport og verksted.
Vi importerer, selger og distribuerer varer fra en rekke land og verdensdeler. Chemsmart AS er meget stolt over sin unike range av kvalitetsprodukter. Vi er en totalleverandør til kosmetiske klargjørere og vaskehaller. Vi kan tilby det meste av blandeutstyr, pumper og påføringsutstyr til kjemikalier. Av kjemiske produkter er Autosmart Ltd vår største eksportør. Autosmart Ltd produkter er sertifisert med ISO 9001 og ISO 14001.

Vi leverer totale og optimale løsninger innen vaskehaller og bilklargjøring!

Vi har salg og service av en rekke maskiner som; høytrykkspylere, kjemipumper, støvsugere, tepperensmaskiner, feiemaskiner, skuremaskiner, dampvaskere, polermaskiner, lakkrensmaskiner, luktsaneringsmaskiner m.m.
Vi leverer utstyr som; oljepåføringskanner, oljesugere, kjemikaliekanner, slangetrommler, kabeltrommler, slanger, høytrykksutstyr, lavtrykksutstyr, matteoppheng m.m.

Ønsker du en spennende jobb?

Vi ser etter en ærlig, utadvent, målrettet person med ståpå-vilje og godt humør for salg av våre produkter i Oslo og Akershus. Vi kan tilby deg en spennende jobb med karieremuligheter. Vi er et seriøst firma som tar godt vare på våre ansatte. Vi er i stadig vekst og kommer til å være det i mange år fremover. Gode lønnsvilkår kan vi tilby den rette. Ønsker du mer informasjon kan du ta kontakt med oss på e-mail knut@chemsmart.no eller ringe oss. Vi venter på at du skal ta kontakt!