Nyhetsarkiv

Stadig vekst i vårt produktspekter i løpet av 2014.

Vi har i løpet av 2014 gjort avtale med import av varer produsert av blant annet: Rassm S.p.a. og Piusi S.p.a. Dette er to ledende produsenter av transmisjon av væsker/ kjemikalier.
Dette gjør at Chemsmart AS får et bedre totalt tilbud vedrørende transmisjon av væsker/ kjemikalier under varierende trykk.
Vi ser frem i mot et godt samarbeid i årene fremover.

Vi ønsker vår nye medarbeider velkommen!

Svein Slupstad startet hos oss i Oktober 2013 og skal bidra til en videre vekst i 2013 og årene som kommer. Vi gleder oss over en lys fremtid med Svein på vårt lag.

Vi øker vårt produktspekter

Vi har i 2011 hatt en stabil vekst i nye produkter og løsninger. Innvestering i nye produkter og løsninger er en del av hverdagen for å gi våre kunder og samarbeidspartnere et enda bedre tilbud. Vi har dette året gjort avtaler med Lotus som produserer papir, Omron som produserer elektroniske deler og Mesto som produserer spraykanner. Vi gleder oss til å omsette disse produktene i mange år fremover.

Vi leverer totale og optimale løsninger innen vaskehaller!

Vi har salg og service av en rekke maskiner som; støvsugere, tepperensmaskiner, feiemaskiner, skuremaskiner, dampvaskere, polermaskiner, lakkrensmaskiner, høytrykksmaskiner, kjemipumper, luktsaneringsmaskiner m.m.
Vi leverer utstyr som; oljepåføringskanner, oljesugere, kjemikaliekanner, slangetrommler, kabeltrommler, slanger, høytrykksutstyr, lavtrykksutstyr, matteoppheng m.m.

Litt om våre produkter!

Chemsmart leverer profesjonelle produkter og kjemikalier til bilpleie og renhold.
Produktene er av meget høy kvalitet og brukes innen sektorene; bil, transport og verksted.
Vi importerer, selger og distribuerer varer fra en rekke land og værdensdeler. Chemsmart AS er meget stolt over sin unike range av kvalitetsprodukter. Vi er en totalleverandør til kosmetiske klargjørere og vaskehaller. Vi kan tilby det meste av blandeutstyr, pumper og påføringsutstyr til kjemikalier. Av kjemiske produkter er Autosmart Ltd vår største eksportør. Autosmart Ltd produkter er sertifisert med ISO 9001 og ISO 14001.

Ønsker du en spennende jobb?

Vi ser etter en ærlig, utadvent, målrettet person med ståpå-vilje og godt humør for salg av våre produkter i Oslo og Akershus. Vi kan tilby deg en spennende jobb med karieremuligheter. Vi er et seriøst firma som tar godt vare på våre ansatte. Vi er i stadig vekst og kommer til å være det i mange år fremover. Gode lønnsvilkår kan vi tilby den rette. Ønsker du mer informasjon kan du ta kontakt med oss på e-mail knut@chemsmart.no eller ringe oss. Vi venter på at du skal ta kontakt!